Lielbritānijā par viltotu dokumentu izmantošanu notiesāts Latvijas pilsonis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijā notiesāts Latvijas pilsonis, kas izmantojis viltotu autovadītāja apliecību un identitātes karti, lai izvairītos no aizlieguma sēsties pie stūres, vēsta laikraksts «Burton Mail».

31 gadu vecais Andrejs Naģis aizturēts pagājušā gada 18.septembrī Bērtonā. Vīrietis policistiem uzrādījis Latvijā izdotu autovadītāja apliecību un identitātes karti ar Artūra Naģa vārdu.

Vēlāk atklājies, ka abi dokumenti ir viltojums. Policistiem Naģis atzina, ka par katru dokumentu samaksājis 150 sterliņu mārciņu un izmantojis sava brālēna vārdu, ar kuru viņam zuduši kontakti.

Naģis tiesā atzina savu vainu divos apsūdzības punktos par viltotu dokumentu lietošanu, par neapdrošinātas automašīnas vadīšanu un tiesas noteiktā aizlieguma sēsties pie stūres pārkāpšanu.

Naģis iepriekš Lielbritānijā sodīts 2012.gadā, kad viņam tiesa uz 22 mēnešiem atņēma tiesības par sēšanos pie stūres alkohola reibumā.

Stafordas karaliskā tiesa Naģim piesprieda desmit mēnešu cietumsodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu