Fotoekskursija nelaiķa Maikla Džeksona Nekurzemes rančo

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš aizvadītās nedēļas pārdošanā nonācis ikoniskā mūziķa, nelaiķa Maikla Džeksona Nekurzemes rančo - šo saimniecību dziedātājs dzīves laikā bija iekārtojis kā pasaku valsti bērniem. Lūk neliela fotoekskursija šajā īpašumā, pirms tas nonācis jauno īpašnieku rokās.

Par Nekurzemes rančo tiek prasīta apaļa summiņa - 100 miljoni ASV dolāru.

Īpašums ir 1100 hektārus plašs, un tajā savulaik atradies pilnībā funkcionāls zoodārzs, ugunsdzēsēju depo un atrakciju parks.

Dziedātājs īpašumu 1987. gadā iegādājās par 19,5 miljoniem dolāru un iekārtoja kā fantāziju pasauli bērniem. Nosaukumu rančo ieguvis, iedvesmojoties no stāsta par Pīteru Penu, kurš devās uz Nekurzemi, lai nekad neizaugtu liels.

Nonākot naudas grūtībās, Džeksons savulaik vairs nespēja segt visus ar rančo uzturēšanu saistītos izdevumus. Māja ar grūtībām tika paglābta no apķīlāšanas, bet zoodārzs un atrakciju parks 2006. gadā tika slēgti, jo dziedātājs to darbiniekiem vairs nespēja samaksāt algas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu