Vīrietis inscenē savu nolaupīšanu, lai izvairītos no tikšanās ar draudzeni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Kāds vīrietis simulējis pat savu nolaupīšanu, lai nesatiktos ar draudzeni, un ticis vēlāk arestēts par to, raksta «Anglo Baltic News».

22 gadus vecais Džastins Sartens vēlējās doties izklaidēties uz pilsētas centru kopā ar saviem draugiem. Tā nu viņš nolēma, ka tā vietā, lai pateiktu savai meitenei patiesību, vīrietis nosūtīja īsziņu paziņojot, ka ir ticis nolaupīts un nezin savu pašreizējo atrašanās vietu.

Puisis izmisīgi vēlējās izvairīties no paziņošanas draudzenei par to, ka negrib viņu satikt un daudz labprātāk pavadītu laiku ar saviem draugiem.

Lieki teikt, ka draudzene šādu ziņu neuztvēra vis ar mierīgu sirdi un vērsās ar iesniegumu policijā. Pēc pāris stundām Sartens tika atrast kādā bārā, atpūšoties kopā ar saviem vienaudžiem, kas it kā bija viņa nolaupītāji.

Tā kā tika piesaistīti policijas spēki, un paustā informācija izrādījās nepatiesa, Džastins tika īslaicīgi aizturēts par policijas darbības traucēšanu un viltus informācijas sniegšanu.

Lai gan pēc pāris stundām aizturētais tika atsvabināts, viņam tika piemērots administratīvais sods par ļaunprātīgu policijas resursu izmantošanu.

Anglo Baltic News

Par to, vai jaunekļa draudzene vēl joprojām ir attiecībās ar Džastinu, informācija nav sniegta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu