Indijā drūzmā reliģisku svētku sākumā iet bojā vismaz 27 svētceļnieki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Indijas dienvidu štatā Andhrapradešā otrdien reliģisku svētku sākumā izcēlās drūzma svētas upes krastā, kurā gāja bojā vismaz 27 svētceļnieki, paziņoja varas iestādes.

«Līdz šim ir apstiprināts, ka drūzmā gājuši bojā 27 cilvēki un ir ievainoti 29,» sacīja Andhrapradešas štata galvenā ministra Čandrababu Naidu preses sekretārs.

Štata policija pirms tam apstiprināja, ka gājušas bojā vismaz piecas svētceļnieces - četras sievietes un viena meitene 15 gadu vecumā.

Drūzma izcēlās Radžahmundri apriņķī apmēram divas stundas pēc reliģisko svētku «Maha Pushkaralu» sākuma. To laikā tūkstošiem cilvēku izpeldas svētās Godavari upes ūdeņos.

«Incidents notika, kad pirmā svētceļnieku grupa nāca ārā no upes, bet nokļuva ceļā citiem, kas gribēja atrasties ūdenī laimīgā laikā,» sacīja Andhrapradešas štata policijas īpašās nodaļas vadītāja vietnieks A. Šrinivasans Rao.

Drūzma svētas upes krastā Indijas dienvidu štatā Andhrapradešā reliģisku svētku laikā
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu