Gruzijas prezidents sola atgūt okupētās teritorijas ar «stratēģisku pacietību»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gruzija nekad nesamierināsies ar savu teritoriju atraušanu un, pateicoties «stratēģiskai pacietībai», tās noteikti atgūs atpakaļ, vietējās televīzijas ēterā paziņoja Gruzijas prezidents Giorgijs Margvelašvili.

«Mēs nepieņemsim un nesamierināsimies ar mūsu teritoriju okupāciju un noteikti apvienosim mūsu valsti. Tā ir tēma, kas sāp katrā no mums,» prezidenta teikto citē ziņu aģentūra «Interfax». «Gruzijas teritoriju okupācija, ko īsteno kaimiņvalsts», tiks izbeigta starptautiskās sabiedrības spiediena rezultātā.

«Stratēģiskā pacietība - tā ir ērta platforma, kas palielina mūsu atbalstītāju skaitu, un mēs ar šo pacietību, nevis ieroču žvadzināšanu, noteikti panāksim mūsu pilsoņu samīdīto tiesību atjaunošanu,» uzsvēra līderis.

Gruzijas separātiskajās teritorijās - Abhāzijā un Dienvidosetijā - atrodas Krievijas okupācijas karaspēks. Maskava okupētos Gruzijas reģionus atzinusi par «neatkarīgām valstīm».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu