Tramps sola «ļoti labi saprasties» ar Putinu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Republikāņu partijas potenciālais prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps paudis pārliecību, ka ievēlēšanas gadījumā spēs «ļoti labi saprasties» ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, ceturtdien vēsta raidsabiedrība NBC.

«Uzskatu, ka spēšu ļoti labi saprasties ar Vladimiru Putinu. Es vienkārši tā uzskatu,» žurnālistiem Glāzgovā, kur viņš apmeklēja golfa turnīru «British Open», sacīja augstā amata pretendents.

«Viņš neieredz Obamu, Obama neieredz viņu. Mums [ASV un Krievijai] ir neticami sliktas attiecības. Hilarija Klintone bija valsts sekretāre. Viņa bija sliktākā valsts sekretāre mūsu valsts vēsturē. Pasaule sašķīda gabalos viņas valdīšanas laikā. Tagad viņa grib būt par prezidenti,» piebilda Tramps.

Jaunākās aptaujas liecina, ka republikāņu pretendentu vidū Tramps ir populārākais kandidāts. Tiesa gan, divcīņā ar demokrāti Hilariju Klintoni viņš zaudētu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu