Aviokatastrofā Lielbritānijā bojā gājuši Osamas bin Ladena radinieki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Aviokatastrofā Lielbritānijā ir gājuši bojā nogalinātā teroristiskā grupējuma «Al Qaeda» līdera Osamas bin Ladena radinieki, arī pusmāsa, sestdien vēstīja Saūda Arābijas kontrolētā televīzija «Al -Arabiya».

(papildināta ziņa)

Televīzija informēja, ka bojā gājuši Osamas māsa Sana Mohameda bin Ladena, viņas māte Radža Hašema un Sanas vīrs Zuhairs, kā arī pilots no Jordānijas.

Lielbritānijas policija informēja, ka pilots un trīs pasažieri gāja bojā, kad Saūda Arābijā reģistrētā lidmašīna «Phenom 300» piektdien nogāzās automašīnu izsoles vietā Blekbušas lidostā Hempšīras grāfistē Lielbritānijas dienvidos.

Saūda Arābijas vēstnieks mikroblogu vietnē «Twitter» «izteica savu līdzjūtību mirušā [Osamas bin Ladena tēvs] Mohameda bin Ladena dēliem un viņu radiniekiem saistībā ar lidmašīnas, kurā bija ģimenes locekļi, traģiskās katastrofas negadījumu Blekbušas lidostā».

Vēstniecība neapstiprināja bojāgājušo identitātes.

Aviokatastrofā 1988.gadā gāja bojā arī Osamas vecākais brālis Salems, bet 1967.gadā - viņa tēvs Mohameds.

Bin Ladeni ir viena no ekonomiski ietekmīgākajām Saūda Arābijas ģimenēm.

Osama Bin Ladens tika nogalināts 2011.gada maijā Pakistānā ASV īpašo uzdevumu vienības operācijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu