Krievijā aviošovā nogāzies militārais helikopters, viens no pilotiem gājis bojā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Krievijā aviošova laikā svētdien nogāzies militārais helikopters, un viens no tā pilotiem gājis bojā, bet otrs katapultējies un palicis dzīvs, paziņoja Krievijas Aizsardzības ministrija.

Aviošovā «Aviadarts» poligona «Dubroviči» aerodromā Rjazaņas apgabalā pilotāžas grupai «Berkut» veicot demonstrācijas lidojumu, augstākās pilotāžas programmas īstenošanas laikā nogāzies triecienhelikopters «Mi-28».

Izdzīvojušā pilota veselības stāvoklis ir apmierinošs, viņš ir ievietots slimnīcā. Pēc izdzīvojušā pilota stāstītā, augstākās pilotāžas elementa veikšanas laikā avārijas sistēma brīdinājusi, ka pārtraukusi darboties hidropastiprināšanas sistēma.

Pēc negadījuma demonstrācijas lidojumi aviošovā «Aviadarts» atcelti līdz dienas baigām.

Krievijas gaisa spēku virspavēlnieks ģenerālpulkvedis Viktors Bondarevs līdz katastrofas apstākļu noskaidrošanai licis pārtraukt visu Krievijas gaisa spēku flotē esošo «Mi-28» lidojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu