Gaužām savāds bārs Londonā - alkoholu tur nevis dzer, bet ieelpo

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/pages/Alcoholic-Architecture

«Elpo atbildīgi,» teikts pie bāra «Alcoholic Architecture» ieejas Londonā. Un brīdinājumam ir saprotams pamats, jo šajā bārā alkoholu cilvēki nevis dzer, bet ieelpo. Bāra telpās nemitīgi gaisā virmo alkohola dūmaka, kuru izplata ar speciālu iekārtu palīdzību.

Alkoholu gaisā izplata ar īpaši pielāgotu gaisa mitrinātāju palīdzību, kuri izplata tvaikus, kuru sastāvā alkohols ir 1:3.

Bāra īpašnieki skaidro, ka šādā veidā bāra apmeklējuma laikā 40 minūšu laikā cilvēks caur plaušām un acīm ķermenī uzņem alkohola daudzumu, kas ekvivalents izmēros pamatīgam kokteilim.

Foto: facebook.com/pages/Alcoholic-Architecture

Zinātāji skaidro, ka šādā veidā uzņemts alkohols «apiet» aknas un tādējādi cilvēks patērē par 40% mazāk alkohola, izjūtot to pašu efektu. Ieguvumu vidū ir arī tas, ka šādi no alkohola tiek uzņemts mazāk kaloriju.

Bārs izveidots gotiskā stilā Viktorijas laika ēkā Londonas dienvidaustrumos, kur savulaik atradās klosteris. Neparasto noskaņu vairo arī telpās valdošā nemitīgā dūmaka - alkohola un šķaidvielas gaiss, kas ir visai grūti caurskatāms.

Foto: facebook.com/pages/Alcoholic-Architecture

Neparastā bāra apmeklētājiem tiek izdalīts īpašs apģērbs - sava veida lietus mētelīši, kas ļauj no alkohola iedarbības pasargāt apģērbu un matus. Kā raksta «Daily Mail», apmeklētāji lielākoties stāv bariņos - apgrūtinātās redzamības apstākļos mežonīgas dejas ir grūti paveicams uzdevums.

Par iekļūšanu bāra telpās katram apmeklētājam jāšķiras no 10 britu mārciņām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu