Indijā divu vilcienu katastrofā gājuši bojā 27 cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Indijas vidienē otrdienas vakarā noskrēja no sliedēm divi pasažieru vilcieni pēc plūdu skarta tilta šķērsošanas, un šajā katastrofā gāja bojā vismaz 27 cilvēki, paziņoja policijas un citu dienestu amatpersonas.

(precizēts upuru skaits)

Pretējos virzienos braucošie pārpildītie vilcieni noskrēja no sliedēm ar dažu minūšu starplaiku pie Hardas pilsētas Madhjapradešas štatā.

Ap 300 cilvēku tika izglābti, bet glābēji trešdienas naktī turpināja meklēt pasažierus, kas varētu būt iesprostoti šo vilcienu vagonos. 25 no izglābtajiem bija ievainoti.

Glābēji piebilda, ka no sliedēm noskrējušie vagoni nav iekrituši pārplūdušajā Mačakas upē.

Viens no vilcieniem bija izbraucis no Indijas lielākās pilsētas Mumbajas. Pēkšņi paaugstinoties ūdens līmenim upē, vilciena pēdējie četri vai pieci vagoni noskrēja no sliedēm.

Otrs vilciens brauca no Indijas austrumu pilsētas Patnas uz Mumbaju, un no sliedēm noskrēja tā lokomotīve un pirmie divi vai trīs vagoni.

Glābšanas darbus apgrūtināja lietusgāzes, kuru dēļ daži glabēji nespēja nokļūt avārijas vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu