Par latvietes un viņas drauga slepkavību aizdomās turētais gangsteris izsmej īru policiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īrijas likumsargiem kopš aprīļa tā arī nav izdevies atrast pazudušo pāri, tostarp latvieti Annu Varslavāni, raksta «Baltic Ireland».

Tiek uzskatīts, ka latviete un viņas draugs Vilijs Mogans ir nogalināti, un šobrīd tiek meklētas viņu mirstīgās atliekas.

Aizdomās par saistību ar šo un daudziem citiem krimināliem notikumiem tiek turēts kādas bandas vadonis, klejotāju kopienas pārstāvis, kura vārds netiek nosaukts juridisku iemeslu dēļ.

Kāds informācijas avots laikrakstam «Herald» pastāstījis, ka laikā, kad garda pārmeklēja teritoriju gar Delvinas upes krastu, aizdomās turētais gangsteris visu laiku atradies tuvumā.

Vīrietis visu meklēšanas laiku – divas dienas – regulāri ieradies, stāvējis uz tilta pār upi, vērojis meklēšanu un smējies par likumsargiem. Viņam pieticis nekaunības pateikt gardas virsniekiem: «Jūs meklējat nepareizā vietā, viņi nav aprakti tur!» «Tas liecina, ka noziedznieks jūtas neaizskarams,» norādījis informācijas avots.

Kā jau ziņots, pazudušais pāris pēdējo reizi dzīvs tika redzēts 14.aprīlī Gormenstonas apkaimē. Vilijam Moganam bijušas problēmas ar narkotikām, taču viņš plānoja atgriezties vecāku mājās un sākt savu dzīvi no jauna. Iespējams, tieši šis lēmums un viņam zināmi fakti par krimināla grupējuma noziedzīgām darbībām bija iemesls slepkavībai, norāda izmeklētāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu