Romā atrod nozāģētu kāju ar tetovējumu «Šī ir laba diena nāvei»

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijā sākās detektīvromāna cienīga izmeklēšana, kad Tibrā tika atrasta nocirsta kāja ar tetovējumu «Šī ir laba diena nāvei».

Virs ceļa nozāģētā kāja ūdenī pavadījusi mazāk par divām dienām, aplēsuši izmeklētāji. Viņi pieļauj, ka kājas īpašnieks vispirms nogalināts un tad sadalīts gabalos.

Laikraksts «Il Messaggero» identificējis upuri kā 36 gadus veco Gabrielu di Ponto, kurš vairākkārt ticis sodīts par narkotiku kontrabandu, bruņotu laupīšanu un vardarbības lietošanu.

Viņš bija arī starp galēji labējiem Romas futbola kluba «Lazio» atbalstītājiem. Uz kājas bija uztetovēts arī kluba nosaukums.

Di Ponti nesen bija apprecējies ar itāļu un tunisiešu izcelsmes sievieti, taču vardarbīgās izturēšanās dēļ viņa pēc mēneša aizgājusi no vīrieša. «Es nekad neesmu saticis tik briesmīgu cilvēku kā viņu,» sievietes tēvs teica avīzei «Il Messaggero».

Di Ponto 18 gadu vecumā veica savu pirmo bruņoto laupīšanu. Pēc tam viņš vairākas reizes nonāca ieslodzījumā.

Di Ponto radinieki norāda, ka neesot redzējuši viņu kopš jūlija beigām. Viņi devās uz morgu un identificēja nocirsto kāju ar pieciem tetovējumiem, ziņo prese.

Personības noskaidrošanai veiktas DNS analīzes. Romā sākta izmeklēšana par slepkavību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu