Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

ASV par žurnālistes un operatora nošaušanu aizdomās turamais sašāvis pats sevi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums video

ASV Virdžīnijas štatā tiešā ētera pārraides laikā nošauti ar telekanālu CBS saistītās reģionālās televīzijas WDBJ žurnāliste Elisona Pārkere un operators Ādams Vords, paziņojusi telekompānija. 24 gadus vecā Pārkere un 27 gadus vecais Vords tika nogalināti iepirkšanās centrā «Bridgewater Plaza» netālu no Monetas.

Šāvieni atskanēja brīdī, kad žurnāliste trešdienas rītā vadīja kādu interviju lielveikalā. Žurnāliste un sieviete, kuru viņa intervēja, metās bēgt, kamera sāka griezties, līdz nokrita, tuvumā bija dzirdami kliedzieni. Kopumā tika raidīti astoņi šāvieni. Slepkavība notika Virdžīnijas štata Franklina apgabalā.

Pārkere plkst.6.45 intervēja kādu sievieti, kad atskanēja šāvieni. Abas sievietes tajā brīdī sāka kliegt. Kamera nokrita zemē, un uz īsu brīdi televīzijas ekrānos bija redzams vīrietis, kurš, pēc visa spriežot, pavērsis ieroci pret sašauto operatoru.

Telekanāls tad pārslēdza translāciju uz studiju. 24 gadus vecā Pārkere un 27 gadus vecais Vords tika nogalināti iepirkšanās centrā «Bridgewater Plaza» netālu no Monetas.

Slepkavības motīvi nav zināmi, atzina WDBJ vadītājs Džefs Markss.

Miris ASV par žurnālistes un operatora nošaušanu aizdomās turamais

Vīrietis, kas tiek turēts aizdomās par televīzijas WDBJ žurnālistes un operatora nošaušanu tiešā ētera laikā ASV Virdžīnijas štatā un pēc tam sašāvis pats sevi, trešdien slimnīcā miris no gūtajiem savainojumiem, paziņojusi policija.

Aizdomās turamais, kurš ir identificēts kā bijušais WDBJ darbinieks Vesters Flanagans, smagi sašāva sevi pēc tam, kad kā Braiss Viljamss bija ievietojis sociālajos medijos uzbrukuma video. Ar šādu vārdu viņš savulaik strādājis WDBJ. Mediji jau sākotnēji vēstīja, ka aizdomās turamais ir miris, tomēr WDBJ un CNN vēlāk paziņoja, ka viņš kritiskā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Mediji sākotnēji vēstīja, ka aizdomās turamais ir miris, tomēr WDBJ un CNN vēlāk paziņoja, ka viņš atrodas kritiskā stāvoklī.

«Policisti pienāca pie automašīnas un atrada šoferi, kuram bija šauta brūce. Viņš tiek nogādāts uz netālo slimnīcu, kur viņš saņems medicīnisko aprūpi dzīvībai bīstamo savainojumu dēļ,» teikts policijas paziņojumā.

BRĪDINĀM, KA VIDEO SATUR NEPATĪKAMUS KADRUS!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu