Jancīgs skats: Putins un Medvedevs sasauc presi un rāda, kā vingro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas prezidenta Vladimira Putina dzelzs vīra imidža kaldinātāji nesnauž ne dienu un nākuši klajā ar jaunu plānu. Šoreiz preses fotogrāfu objektīvu modrā uzraudzībā prezidents Putins kopā ar savu politisko sabiedroto - premjeru Dmitriju Medvedevu nodevās fiziskām aktivitātēm sporta zālē. Labi vismaz, ka šoreiz kreklu atstāja mugurā!

Paraugdemonstrējumi politiķu vingrošanā notika Sočos.

62 gadus vecais Putins visu savu prezidentūras laiku rūpīgi sekojis tam, lai sevi sabiedrībā parādītu kā fiziski aktīvu un spēcīgu vīrieti, kā jau īstam vadonim pieklājas. Viņš jājis uz zirga ar atkailinātu ķermeņa augšdaļu, spēlējis hokeju (un, protams, guvis neproporcionāli daudz vārtu), niris pēc dārgumiem jūras dzelmē, piedalījies medībās, lidojis ar paraplānu un vēl, un vēl.

Putina izdarības guvušas plašu atspoguļojumu arī ārvalstu presē, un teju visi ārvalstu mediji ironizē par to, ka šoreiz Putins bijis apģērbies. Piemēram, «Daily Mail» raksta:

«Apbrīnojami, Putinam tomēr visa treniņa laikā izdevās pretoties dziņai noraut T-kreklu, dodot priekšroku aktivitāšu pabeigšanai, tā arī neizrādot savu slaveno torsu.»

Treniņa laikā bildēs vērojama izteikta Putina dominance - prezidents premjeram izrāda dažādos trenažieru veidus un ar viedu sejas izteiksmi dod padomus, kā tos labāk lietot.

Pēc treniņa, kurš notika Bočarov Ručei rezidencē Soču tuvumā, Putins kopā ar Medvedevu grilēja gaļu un malkoja tēju.

Savukārt dienas turpmākajā daļā abi politiķi devās uz Sočiem, kur vēroja sambo sacensības. Tā sakot, diena izteikti sportiskā garā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu