Teksasas reindžeri gatavos instruktorus Ukrainas policijas specvienībai

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainā septembra beigās ieradīsies 10 Teksasas reindžeri, kas sāks atlasīt un apmācīt par instruktoriem 25 Iekšlietu ministrijas specvienības «Sokol» darbiniekus, trešdien paziņoja Iekšlietu ministrijas preses dienests.

Apmācītā īpašo instruktoru grupa vēlāk tiks iekļauta Ukrainas nacionālās policijas īpašo uzdevumu vienībā KORD.

Par šādu apmācību otrdien vienojās Teksasas reindžeru diviziona īpašo uzdevumu grupas pārstāvji sarunās ar Ukrainas iekšlietu ministru Arsenu Avakovu.

«ASV tiesībsargājošo iestāžu pārstāvji atzīmēja, ka viņu un daudzo partneru centieni ir vērsti uz to, lai maksimāli efektīvi Ukrainai izmantotu savu pieredzi Ukrainas Iekšlietu ministrijas reformēšanā. Diviziona pārstāvji arī paziņoja par nodomu palīdzēt ar aprīkojumu topošajai Ukrainas nacionālās policijas īpašo uzdevumu vienībai,» informēja Iekšlietu ministrija.

Teksasas reindžeru divizions ir tiesībsargājošo iestāžu vienība ar jurisdikciju ASV Teksasas štatā. Tas ir bāzējies štata galvaspilsētā Ostinā. Teksasas reindžeri atklāj dažādus noziegumus (no slepkavībām līdz korupcijai), darbojas kā detektīvi, apsargā Teksasas štata gubernatoru un meklē bēguļojošus noziedzniekus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu