Filmas ar Tomu Krūzu filmēšanas laikā lidmašīnas avārijā Kolumbijā iet bojā divi cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divi cilvēki gājuši bojā, kad Kolumbijā avarēja lidmašīna ar pārstāvjiem no filmēšanas komandas kinolentes, kurā galveno lomu atveido Toms Krūzs, apstiprināja aviācijas sektora amatpersonas un filmu kompānija «Universal Pictures».

Daga Limana jaunās filmas «Mena» filmēšanas komandas pārstāvji bija tikko pabeiguši filmēšanu, kad lidmašīna piektdien avarēja, atgriežoties Enrikes Olajas Hereras lidostā Medeljinā.

«Filmas veidotāju vārdā sakām, ka mūsu sirdīs un lūgšanās esam ar apkalpes locekļiem un viņu ģimenes locekļiem šajā grūtajā laikā,» teikts «Universal Pictures» izplatītajā paziņojumā.

Lidmašīna avarēja netālu no Sanpedro Delosmilagrosas pilsētas kalnainā rajonā Antiokijas departamentā.

Divdzinēja lidmašīna avarēja piektdienas pēcpusdienā (sestdienas naktī pēc Latvijas laika), informēja Kolumbijas valsts civilās aviācijas pārvaldes «Aerocivil» pārstāvis Urjels Bedoja.

Krūzs Kolumbijā ieradās 20.augustā, lai piedalītos filmēšanas darbos kinolentei par amerikāņu pilota Berija Sīla dzīvi. Sīls strādāja pie leģendām apvītā Kolumbijas narkobarona Pablo Eskobara, kurš 1993.gadā tika nogalināts Medeljinā.

Piektdien notikušajā lidmašīnas avārijā gāja bojā divi ASV pilsoņi, bet pilots guva gūžās lūzumu un citas traumas un sestdien Medeljinas slimnīcā viņš tika operēts.

Viens no bojāgājušajiem bija Elans Pērvins, kurš dibinājis avārijā iesaistītās lidmašīnas īpašnieci kompāniju «Helinet», kas sniedz aviācijas pakalpojumus filmu, ziņu un medicīnas kompānijām. Otrs bojāgājušais tiek identificēts kā Karloss Bērls.

Amatpersonas atzina, ka avārijas brīdī lidojuma apstākļi bija labi, tomēr tiek izmeklēts, vai spēja vēja plūsma nav vainojama pie avārijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu