VL-TB/LNNK rosina atjaunot Rīgas domes Revīzijas komisiju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Nacionālā apvienība «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) rosina atjaunot Rīgas domes Revīzijas komisiju.

Nacionālā apvienība šodien koalīcijas partneriem piedāvāja iespējamus grozījumus likumā par pašvaldībām, tomēr pašreizējā redakcija nav atbalstāma, ņemot vērā, ka tas attiecas tieši uz galvaspilsētu, žurnālistiem pastāstīja premjerministre Laimdota Straujuma (V).

Līdz ar to VL-TB/LNNK gatavos jaunus priekšlikumus, ko partneri izvērtēs. Deputāts Ritvars Jansons (VL-TB/LNNK) skaidroja, ka tiks strādāts pie tā, lai likumā tiktu iestrādāts nosacījums, ka Rīgas domē obligāti nepieciešama Revīzijas komisija. Tas veicināšot lielāku finanšu pārskatāmību galvaspilsētā, piebilda politiķis.

Pašreizējā Audita un revīzijas pārvalde ir tieši atkarīga no Rīgas domes priekšsēdētāja, turpināja Jansons, piebilstot, ka neatkarīga komisija ļautu arī opozīcijai iepazīties ar pilnu finanšu situāciju.

Šis priekšlikums tiks izvērtēts, kad VL-TB/LNNK sagatavos konkrētu likumprojekta redakciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu