«McDonald's» darbinieki un viesi 7 stundas nepamana krēslā sēdošas sievietes nāvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Ātro uzkodu restorānā Honkongā ne apmeklētāji, ne personāls septiņas stundas pagājušajā nedēļas nogalē nepamanīja, ka pie galda krēslā sēdošā sieviete ir nomirusi, raksta «Daily Mail».

Fakts, ka sieviete mirusi, atklājās tikai sestdienas rītā, un tiek pieļauts, ka viņas nāve varētu būt iestājusies jau pirms septiņām stundām.

Mediķus izsauca kāda restorāna apmeklētāja, kurai licies, ka sieviete vienkārši zaudējusi samaņu.

Policija patlaban mēģina mirušo identificēt. Pagaidām zināms, ka viņa bijusi aptuveni 50 gadus veca.

Izrādās, mirusī restorānā bija ieradusies jau pirms 24 stundām. Kā liecina videonovērošanas kameru ieraksti, nekustīgā stāvoklī viņa atradusies pēdējās septiņas stundas, tomēr ne pusdienotāji, ne restorāna personāls viņai nekādu uzmanību nav pievērsuši.

«McDonalds» Honkongas filiāles vadība izteikusi līdzjūtību par sievietes nāvi. Viņi skaidro, ka restorāna apmeklējumam nav laika limita. «Lai nodrošinātu patīkamu pusdienošanas vidi, mēs netraucējam klientus, taču apkalpošana tiek nodrošināta uzreiz, ja tiek pieprasīta,» uzņēmuma politiku skaidroja «McDonalds» vecākā direktore Vendija Lama.

Tiesībsargi norāda, ka bezpajumtnieki nereti meklē patvērumu restorānos, kas atvērti 24 stundas diennaktī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu