Donbasā turpinās klusums

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Donbasā joprojām turpinās klusums, un Ukrainas pretterorisma operācijas karavīri to izmanto, lai apgādātu savas pozīcijas un atmīnētu teritoriju, vietnē «Facebook» vēsta pretterorisma operācijas preses centrs.

«Patlaban Artemivskas rajonā daudzus objektus jau pārbaudījusi Aizsardzības ministrijas komisija. Pārējo gatavības pakāpe ir par 90%, un pozīciju apgādāšana tiks pabeigta mēneša beigās,» teikts paziņojumā.

Doņeckas virzienā turpinās sprādzienbīstamu priekšmetu atklāšanas un neitralizēšanas pasākumi gan priekšējās pozīcijās, gan aizmugures rajonos. Pēdējās nedēļas laikā militārie sapieri atraduši lielu daudzumu mīnu un dažāda kalibra lādiņu, kuri vienā no poligoniem veiksmīgi iznīcināti.

Pretterorisma operācijas štābs arī norāda, ka nakts no pirmdienas uz otrdienu pagājusi mierīgi un kaujinieki ievērojuši pamieru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu