Austrumeiropiešu grupējums tiek turēts aizdomās par zādzībām visā Īrijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par zādzībām visā Īrijas teritorijā aizdomās tiek turēts austrumeiropiešu grupējums, vēsta Īrijas latviešu ziņu portāls «Baltic Ireland».

Tiek lēsts, ka grupējums, kuram dots nosaukumus «Caurums jumtā», radījis zaudējumus simtiem tūkstošu eiro apmērā. Pēdējo mēnešu laikā grupējums varētu būt iesaistīts zādzībās, sākot no Slaigo Īrijas ziemeļos līdz pat Veksfordai valsts dienvidaustrumos.

Pagājušajā mēnesī, 9.oktobrī ap vieniem naktī, grupējums jau trešo reizi aplaupīja veikalu «By Pass Store» Kārlovas rajona Leilinbridžā. Pēc iekļūšanas veikala telpās caur jumtu divi laupītāji pa ēkas iekšējo sienu nokļuva uz zemes, tādējādi sekmīgi novēršot drošības signalizācijas monitora aktivizēšanu. Viens no iebrucējiem bija bruņojies ar cirvi un dažās minūtēs uzlauza skapi, kurā atradās cigaretes un cigāri, sameta laupījumu melnā maisā un aizbēga.

Grupējums jau jūlijā bija galvenais aizdomās turētais saistībā ar laupīšanām degvielas uzpildes stacijās plašā apvidū Īrijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu