Īrijā tiesā vīrieti no Latvijas: vairākkārt apzadzis alkohola veikalu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Īrijā par vairākkārtējām zādzībām no alkoholisko dzērienu veikala tiesas priekšā stājies vīrietis no Latvijas, raksta «Baltic Ireland».

35 gadus vecais Aleksanders Vederņikovs tiesā tika apsūdzēts par zādzībām vairāk nekā 3000 € vērtībā, kas izdarītas 2014.gada decembrī un šā gada janvārī.

Vīrietis tiek apsūdzēts 20 zādzību epizodēs no veikala «Arc Bar Off-Licence», kas atrodas tirdzniecības centrā Dublinā. Vederņikova kopējais guvums bijis 3725€, ko veido dažādas summas diapazonā no 17€ līdz 484€.

Tiesā atbildētājs paziņoja, ka nevēlas apspriesties ar advokātu.

«Šīs ir nopietnas apsūdzības. Par tām jūs varētu nokļūt cietumā. Būtu vēlams ņemt advokātu. Ja jūs nevarat to atļauties, jums varētu būt tiesības saņemt bezmaksas juridisko palīdzību,» teica tiesnesis. Vederņikovs atbildēja, ka viņš to saprot, bet tiesā ar prieku aizstāvēs sevi pats.

Apsūdzētais tiesā sacīja, ka viņš ir no Latvijas, bet 15 gadus dzīvo Īrijā.

Tiesnesis pavēlēja atbildētājam izsniegt apsūdzības materiālus, ieskaitot visus novērošanas kameru ierakstus, un deva Vederņikovam laiku apdomāt savu situāciju.

Lietas izskatīšana tika atlikta uz decembri, norādot apsūdzētajam, ka tad viņam nāksies atbildēt uz izvirzītajām apsūdzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu