Austrālijas policija steidzami ierodas izšķirt vīrieša un zirnekļa strīdu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/bareego

Neparastu izsaukumu nācies piedzīvot Austrālijas policijai. Satraukti iedzīvotāji izsauca policiju, jo kāds vīrietis savā mājā nelabā balsī kliedzis: «Es tevi nogalināšu!» Policija steidzami reaģēja un ieradās glābt vīrieša dzīvesbiedri, taču atklājās, ka bargais vēstījums ticis izteikts nevis cilvēkam, bet zirneklim, raksta «The Telegraph».

Kaimiņi policijai paziņoja, ka no blakus mājas nakts laikā dzirdējuši strīda troksni un vīrieša draudus kādu nogalināt.

Austrālijas policija to uzskatīja par potenciālas vardarbības ģimenē gadījumu un reaģēja nekavējoties.

Kad policija pie mājas Sidnejā ieradās, bija pulksten divi naktī. Uz klauvējieniem pie durvīm atbildēja kāds vīrietis, kurš, kā atceras policijas darbinieki, izskatījies aizelsies un piesarcis.

Tiesībsargi nekavējoties pieprasīja atklāt, kur atrodas viņa sieva vai draudzene. Vīrietis atbildējis, ka viņam tādas nemaz neesot.

Policija paskaidroja, ka saņēmusi brīdinājumu par potenciālu vardarbību ģimenē un kaimiņi dzirdējuši sievietes kliedzienus. Vīrietis atteicis, ka nesaprot, kā tas iespējams, jo viņš dzīvojot viens.

Kad tiesībsargi iztaujāšanu turpināja, pieprasot paskaidrot dzirdētos draudus kādu nogalināt, pār vīrieti nāca apskaidrība un viņš atklāja notikušā detaļas. Izrādās, vīrieti bija saniknojis paliels zirneklis. Vīrietis neveiksmīgi to dzenājis pa māju, bruņojies ar insektu iznīcināšanas flakonu, tādējādi radot mājas skandālam raksturīgu troksni.

Kungs skaidroja, ka zirneklis bijis paliels un viņš zirnekļus nevarot ciest ne acu galā.

Policijai neizdevās noskaidrot, kādas sugas pārstāvis incidentā iesaistītais zirneklis bijis. Austrālijas mediji arī klusē par to, kas ar skandāla vaininieku galu galā noticis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu