Bulgārijas lidostā atrod minibusu ar Beļģijas numuru - aizdomas par spridzekļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pie Bulgārijas starptautiskās lidostas galvaspilsētā Sofijā atrasts aizdomīgs mikroautobuss. Apkārtni aplenkusi policija un ieradušies sapieri. Lai gan vairāki ārvalstu mediji vēstīja, ka transportlīdzeklī atrastas sprāgstvielas, Bulgārijas varas iestādes to pagaidām neapstiprina, ziņo «Reuters».

Zināms, ka mikroautobuss atradās stāvvietā pie lidostas.

Vairāki ārvalstu mediji, atsaucoties uz lidostas pārstāvju teikto, vēstīja, ka transportlīdzeklī atrastas somas ar sprāgstvielām un sākta to neitralizēšana.

Tomēr Bulgārijas amatpersonas koriģējušas iepriekš izskanējušos paziņojumus un uzsver, ka līdz šim brīdim sprāgstvielas atrastas nav, ziņo «Reuters».

«Līdz šim sprāgstvielas nav atrastas un meklēšana turpinās,» žurnālistiem paziņoja lidostas izpilddirektors Hristo Shterianovs,

uzsverot, ka iepriekšējais lidostas runasvīra paziņojums nav bijis korekts.

Varas iestādes evakuējušas lidostas 1. termināli, un apkārtne norobežota.

Avoti policijā atklāj, ka tiesībsargi tika izsaukti, kad mikroautobusā stāvvietā tika pamanītas aizdomīgas somas.

Aizdomīgais transportlīdzeklis bijis balts mikroautobuss ar Beļģijas reģistrācijas numuru, atsaucoties uz Sofijas lidostas preses dienestu, ziņo «Nova TV».

Dažādi avoti vēsta, ka automašīna stāvvietā iebrauca ap plkst. 1 naktī, bet aizdomās turētais vadītājs ap pieciem no rīta no lidostas izlidojis. Automašīna tika atstāta pie lidostas 1. termināļa.

Lidostas pārstāvji informē, ka 1. terminālis paliks slēgts līdz pusnaktij, bet plānotie lidojumi pārcelti uz lidostas 2. termināli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu