Pensionārs prasa tūkstošus kompensācijā; pēc iPhone remonta «pazuda visa viņa dzīve»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kāds pensionārs Lielbritānijā no «Apple» pieprasa 5 tūkstošus mārciņu pēc tam, kad tā darbinieki, veicot iPhone remontu, izdzēsuši visas viņa medusmēneša bildes.

68 gadus vecais Deriks Vaits stāsta, ka pagājušā gada decembrī aiznesis savu iPhone 5 uz «Apple» veikalu Rīdžentas ielā, Londonā. Taču pēc telefona saņemšanas Vaita kungs un kundze piedzīvoja šoku, jo no tā pazuduši bija visi attēli no viņu medusmēneša Seišelu salās.

Pensionārs stāstīja, ka izdzēstas tikušas ne tikai «nozīmīgas bildes un video» ar sentimentālu vērtību, bet arī kontakti, kas iegūti 15 gadu garumā.

Lieta tikusi iesniegta Augstākajā tiesā, un Vaita kungs no «Apple» pieprasa iespaidīgu kompensāciju.

Deriks Vaits devies uz «Apple» pēc tam, kad sava medusmēneša laikā saņēma vairākus paziņojumus par paroles nomaiņas nepieciešamību.

Anglo Baltic News

Pat tad, kad kāds viesnīcas darbinieks paroli nomainījis, Vaita kungs turpināja saņemt šos ziņojumus.

Pagājušā gada 11. decembrī vīrietis aiznesa telefonu uz «Apple» veikalu, kur Vaita kungam tika paziņots, ka ar viņa telefonu «kaut kas nav kārtībā».

Telefons tika nodots tehniskajai apskatei, lai analizētu problēmu.

Vaita kungs piekrita uzsākt lietot «iCloud», taču, atgriežoties mājās secināja, ka telefonam atjaunināti rūpnīcas uzstādījumi.

Nākamajā dienā viņš devies atpakaļ uz veikalu un pieprasījis, lai telefonā bijušie faili tiktu atdoti, ko «Apple» darbinieki nespēja nodrošināt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu