Žurnāliste Ķelnē piedzīvo seksuālu uzbrukumu tiešajā ēterā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Ķelnē karnevāla svinību laikā seksuāls uzbrukums vērsts pret Beļģijas televīzijas žurnālisti, vēsta «Express». Televīzijas kanālu RTBF žurnālisti Esmeraldu Labaju apgrābstījuši divi vīrieši, un tas noticis brīdī, kad viņa gatavojusi sižetu par karnevālu.

Notikušais redzams operatora uzfilmētajā materiālā.

Policija sākusi uzbrucēju meklēšanu.

«Sākumā viņi vienkārši ķemojās man aiz muguras.Tad viens no viņiem sagrāba manu krūti. Es biju šokēta,» žurnāliste pastāstījusi «The Local».

Laikraksts «Die Welt» vēsta, ka žurnālisti apgrābstījis kāds 17 gadus vecs jaunietis, kurš vēlāk pats sevi atpazinis sociālajos tīklos ievietotā video ierakstā un jau piektdienas vakarā kopā ar savu māti pieteicies policijā. Jaunietis noliedz, ka būtu seksuāli aizskāris sievieti un policijai tagad ir jāpārbauda viņa versija par notikušo.

Jau ziņots, ka Ķelnes karnevāla svinību pirmajā dienā fiksēti vismaz 18 seksuāla rakstura uzbrukumi, ziņo tīmekļa medijs «The Local», atsaucoties uz Ķelnes policijas publiskoto informāciju.

Par dažāda rakstura noziegumiem kopumā aizturēts 181 cilvēks.

Saskaņā ar pagaidām oficiāli neapstiprinātu informāciju notiksi arī viena izvarošana.

Neskaitot seksuālu vardarbību, policija fiksējusi arī 143 fiziskas vardarbības gadījumus un 30 zādzības.

Kopumā karnevāla laikā reģistrētas 224 noziedzīgas epizodes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu