Baltkrievijā ar prāvu heroīna kravu aizturēts narkokurjers no Latvijas

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Baltkrievijas likumsargi netālu no Minskas aizturējuši Latvijas pilsoni ar prāvu heroīna kravu, vēsta Baltkrievijas telekanāls ONT. Atbilstoši provizoriskai informācijai vīrietis vedis narkotikas no Latvijas uz Maskavu.

Automašīnā atrastais heroīna daudzums būtu pietiekams 3000 devu, lēš likumsargi.

Aizdomās turētajam izdevies netraucēti šķērsot robežu un iebraukt Baltkrievijas teritorijā, tomēr drīz pēc tam drošības iestādes saņēmušas no robežas operatīvo informāciju par narkokurjera ierašanos un viņu aizturējušas.

Pirmajai auto apskatei, kurā piedalījušies arī kinologi, nav bijis nekādu rezultātu. Auto salonā bijuši izkaisīti pipari, tāpēc suņi narkotiskās vielas nav spējuši saost. Izmeklētāji tad nolēmuši automašīnu pārbaudīt atkārtoti. Pēc sešu stundu darba miličiem izdevies atrast melnā polietilēnā ietītu saini, kas bijis paslēps slēgtā tehniskā iedobē un rūpīgi nomaskēts.

Aizturētais apgalvojis, ka likumsargu atrastais sainis viņam nepieder un viņš devies uz Maskavu, lai tur tiktos ar biznesa kompanjoniem.

Ja aizturētā vaina tiks pierādīta, viņam draud 15 gadi cietumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu