«Eho Moskvi» veic aptauju par Krimas scenārija nepieciešamību Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/brandongrasley

Radiostacija «Eho Moskvi» veic aptauju par Krimas vai Donbasa scenārija īstenošanas nepieciešamību Latvijā, lai aizsargātu krievvalodīgo intereses.

«Vai Krievijai vajadzētu aizstāvēt krievvalodīgo kopienu tādā veidā kā Krimā vai Donbasā, ja Latvijā izceltos nekārtības?» savā tvitera kontā jautājis «Eho Moskvi» galvenais redaktors Aleksejs Venediktovs.

Aptauja, kura sociālajā tīklā publicēta šorīt un ilgs vēl 18 stundas, pašlaik savākusi vairāk nekā 4200 balsojumu. No tiem 66% noraida to, ka Krievijai vajadzētu aizstāvēt krievvalodīgo kopienu Latvijā, savukārt 34% atbalsta Krimas scenārija īstenošanu, ja Latvijā izceļas nekārtības.

Viens no Krievijas opozīcijas līderiem Aleksejs Navaļnijs pie aptaujas uzdevis jautājumu: «Vai nekārtību gadījumā radiostacijā «Eho Moskvi» Krievijai vajadzētu uzņemties krievvalodīgo kopienas aizsardzību?»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu