Ķīnā par mirušu pasludināts mazulis atmostas mirkli pirms kremēšanas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīnā vien mirkli pirms plānotās kremēšanas pamodies jaundzimušais, kurš iepriekš bija pasludināts par mirušu. Turklāt bērniņš 15 stundas bija pavadījis vietējā morgā -12 grādu aukstumā, raksta «The Telegraph».

Kļūdu apjauta kāds apbedīšanas nama darbinieks, kad bērniņu izvilka no saldētavas, lai veiktu kremēšanu. Viņš saklausīja, ka bērniņš izdod klusas skaņas.

Apbedīšanas kompānija nekavējoties sazinājās ar jaundzimušā tēvu.

Zināms, ka bērns nāca pasaulē priekšlaikus.

«Channel Six» vēsta, ka ārsti notikušajā vaino puisēna ģimeni. Tā kā zēns pasaulē bija nācis divus mēnešus pirms plānotā laika, viņš tika ievietots inkubatorā. Taču viņa tēvs uzstāja, lai bērns no inkubatora tiktu izņemts un no slimnīcas izrakstīts nedēļu pirms ārstu rekomendētā laika, lai kopā ar ģimeni pavadītu ķīniešu Jaunā gada svinības.

Divas dienas vēlāk vecāki pamanīja, ka jaundzimušā sejiņa zaudējusi krāsu. Bērns steigšus tika nogādāts atpakaļ slimnīcā, taču viņa stāvoklis pasliktinājās. Dažas dienas vēlāk slimnīcas ārsts konstatēja, ka zēns neelpo, un netika fiksēta arī sirdsdarbība, tāpēc viņš pasludināts par mirušu.

Slimnīca izdevusi miršanas sertifikātu, un sākusies gatavošanās apbedīšanai.

Ārsti tagad notikušo dēvē par īstu brīnumu, jo bērna izdzīvošanai tik zemā temperatūrā morgā neesot izskaidrojuma. Bērns nogādāts atpakaļ slimnīcā, lai turpinātu ārstēšanu, taču ārstu prognozes pagaidām neesot iepriecinošas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu