Foto: kā Igaunijas policija specoperācijā aizturēja bruņotus ārvalstu autozagļus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees.ee

Piektdienas naktī Igaunijas policija Vīlandes novadā specoperācijas laikā aizturēja bruņotus autozagļus no Lietuvas, raksta «Postimees».

Igaunijas varasiestādes informē, ka Vīlandes novadā piektdienas rītā tikusi izvērsta specoperācija «K». Sākotnēji aizturēt izdevies divus no trim noziedzniekiem, trešajam izdevies bēgt. Viņa notveršanai atbildīgās iestādes turpināja policijas operāciju Igaunijas ziemeļos, kas vainagojās ar rezultātiem, un arī trešais autozaglis tika atrasts un aizturēts.

Saistībā ar šo operāciju piektdienas rītā Igaunijas un Latvijas policisti pārbaudīja visas automašīnas, kas šķērsoja Igaunijas un Latvijas robežu. Automašīnu zagļi no Lietuvas, bēgot no policijas, iebarikādējās kokapstrādes uzņēmumā pie Karksi-Nuijas. Viņus ielenca Igaunijas policijas specvienība.

Ap plkst.10 tika paziņots, ka netālu no Karksi-Nuijas pilsētas aizturēti divi no bruņotajiem noziedzniekiem. Tā kā noziedznieki bija bruņoti un pretojās, policija izmantojusi šaujamieročus.

Policija pēcāk aicināja iedzīvotājus ārkārtīgi uzmanīties un nekavējoties ziņot, ja viņi pamana trešo no policijas aizbēgušo vīrieti vai kaut ko aizdomīgu.

Policija brīdināja, ka noziedznieks ir bruņots un potenciāli bīstams.

Aptuveni pusstundu vēlāk policijai un specvienībai izdevās vīrieti atrast un aizturēt. Aizturēšanas brīdī viņš neesot pretojies.

Sīkāku informāciju par autozagļu noziedzīgajām darbībām Igaunijas policija pagaidām nesniedz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu