Krievija uz Sīrijas krastiem nosūtījusi ar spārnotajām raķetēm bruņotu karakuģi

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievija uz Vidusjūru nosūtījusi raķešu kuģi, kas bruņots ar spārnotajām raķetēm «Kalibr», sestdien paziņoja Melnās jūras flotes informācijas dienests.

«Šodien Melnās jūras flotes mazais raķešu kuģis «Zaļonijs Dol» un jūras traleris «Kovrovec» izgāja no Sevastopoles uzdevumu izpildei pastāvīgās Krievijas jūras spēku Vidusjūras grupas sastāvā,» teikts paziņojumā.

Kā iepriekš paziņojuši avoti aizsardzības resorā, Krievijas karakuģu skaits Vidusjūrā tiek palielināts no desmit līdz 20 kuģiem.

Aģentūra «RIA Novosti» atsaucas uz avotu Krimā, kura ir bāzēta Krievijas Melnās jūras flote, ka kuģis dodas uz Sīrijas krastiem un varētu piedalīties kampaņā Sīrijas valdības spēku atbalstam.

«Kuģa mērķi netiek publiski izpausti, taču ņemot vērā to, kas tas ir bruņots ar tāla darbības rādiusa spārnotajām raķetēm, nevar izslēgt militāru operāciju,» sacīja avots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu