Izraēlas ministrs: Beļģijai jāpārtrauc ēst šokolādi un jāsāk cīnīties pret terorismu

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Beļģijai vajadzētu pārstāt ēst šokolādi un aizstāvēt liberālismu, tā vietā pievēršoties cīņai pret terorismu, trešdien paziņojis Izraēlas valdības ministrs.

«Ja viņi Beļģijā turpinās ēst šokolādi un turpinās baudīt dzīvi un uzstāties kā lieli liberāļi un demokrāti, un neatzīs, ka daži musulmaņi organizē terorismu, viņi nespēs to apkarot,» valsts radio sacīja transporta ministrs Izraels Kacs.

Izraēlas premjerministra Benjamina Netanjahu pārstāvētās partijas «Likud» biedrs Kacs pēdējo divu dienu laikā ir aktīvi izteicies par Briselē notikušajiem teroraktiem, apgalvojot, ka pastāv ilgstoši pūliņi iznīcināt Rietumu kultūru.

Netanjahu otrdien ASV bāzētajai Izraēlu atbalstošajai lobija organizācijai «American Israel Public Affairs Committee» (AIPAC) uzsvēra, ka teroristi cenšas panākt «pilnīgu mūsu iznīcību un pilnīgu viņu dominēšanu».

Jau vēstīts, ka otrdien Briseles lidostā un metro sistēmā notika terorakti, kuros, pēc Beļģijas veselības ministres Magī de Blokas teiktā, nogalināts 31 cilvēks, bet gandrīz 260 guvuši ievainojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu