Amerikānim liek aizvākt zombija atveidu no piemājas mauriņa

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

ASV Tenesijas štata Našvilas pilsētā vietējam iedzīvotājam ir dots rīkojums novākt zombija atveidu no savas mājas mauriņa, ziņoja laikraksts «New York Daily News».

Džims Grinsteds bija izvēlējies nolikt pie savas mājas nevis tradicionāli iecienītu dārza rūķi, bet metru garu zombiju, kas šķietami lien ārā no zemes.

Viņa iecerei tika pasludināts nāves spriedums, kad Našvilas Namīpašnieku asociācija nolēma, ka Grinstedam jānovāc šis zombijs, citādi to izdarīs šī apvienība un viņam būs jāsamaksā par šiem pūliņiem.

«Sākumā es biju sašutis, bet tad brīdi padomāju un sacīju, ka tas ir pavisam smieklīgi,» Grinsteds pastāstīja šim laikrakstam.

Viņš sacīja, ka namīpašnieku asociācija pūš no mušas ziloni, jo tai ir nedzīva humora izjūta.

Kaimiņiem pret šo zombiju nebija iebildumu – lielāko daļu tas uzjautrināja, savukārt citi uzskatīja šo mauriņa greznojumu par dīvainu, bet ne vairāk.

Daži pat mēdza piestāt, lai nofotografētos ar šo zombiju.

Grinsteds dzīvo savā mājā gandrīz 10 gadus, un pēdējos piecus no tiem mauriņā atradies šis zombijs, kas gan kļuva redzams apkārtējiem tika nesen, kad Grinsteds sakopa ainavu ap māju.

Saimnieks pastāstīja, ka drīz novāks šo zombiju, bet lika saprast, ka tas varētu parādīties atkal citā vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu