FDD: Krievijā novērsti vairāki terorakti, kurus pasūtījuši «teroristi» Sīrijā un Turcijā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievija esot novērsusi Sīrijā un Turcijā darbojošos teroristu organizāciju pasūtītus mēģinājumus sarīkot uzbrukumus, paziņojis Krievijas Federālais drošības dienests (FDD), piebilstot, ka vairāki aizdomās turētie ir aizturēti.

Aizturēta «grupa imigrantu no Vidusāzijas valstīm, kuri Maskavas apgabalā plānoja sarīkot virkni teroraktu», Krievijas ziņu aģentūra «RIA Novosti» citēja FDD sniegto informāciju.

FDD piebilda, ka uzbrukumus, kuriem bija jānotiek maija sākumā, bija pasūtījuši «Sīrijā un Turcijā darbojošos starptautisku teroristisku organizāciju līderi».

Aizturēšanas veiktas Maskavā, bet netiek sniegta informācija, kad tās notikušas. To laikā konfiscēts «liels daudzums ieroču un sprāgstvielu», norādīts FDD paziņojumā. Aizturētie «virzās uz atzīšanos», piebilda dienests.

1.maijā bija Darba svētki, un šogad šajā datumā tika svinētas arī pareizticīgo Lieldienas. Savukārt 9.maijā gaidāmas tā dēvētās uzvaras dienas svinības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu