Policijas pakaļdzīšanās laikā Francijā viens bojāgājušais un septiņi ievainotie

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijas pakaļdzīšanās laikā Francijas ziemeļos ceturtdien gājis bojā motociklists un vismaz septiņi cilvēki ievainoti, ziņoja mediji.

Pakaļdzīšanās sākās Beļģijas teritorijā un turpinājās pāri Francijas robežai, kur izvērtās nopietnā avārijā uz šosejas A16 netālu no Denkerkas.

Beļģijas policija dzinās pakaļ Lielbritānijā reģistrētai automašīnai, par kuru bija saņemtas ziņas, ka tā, iespējams, pieder cilvēku kontrabandistiem, kas ved imigrantus uz Lielbritāniju.

Policija sāka pakaļdzīšanos un atklāja uguni, kad automašīna izbrauca uz šosejas. Apšaudē tika ievainoti divi no četriem automašīnā esošajiem cilvēkiem, ziņoja mediji.

Pārējie divi automašīnā esošie cilvēki guva traumas, kad automašīnas šoferis zaudēja kontroli pār transporta līdzekli. Rezultātā mašīna sadūrās ar kravas auto un avārijā cieta vēl trīs cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu