Ņujorkas pludmalē izskalots bandīta līķis ar «cementa kurpēm»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādā Ņujorkas pludmalē okeāna straume ir izskalojusi krastā bandīta līķi ar tā sauktajām cementa kurpēm – spaini ar cementu pie kājām, ziņo telekanāls «Sky News».

28 gadus vecā Pītera Martinesa līķi šonedēļ atrada kāds skolēns Bruklinas rajona Manhetenbīčas pludmalē. Upura galva bija aptīta ar līmlenti, rokas bija sasietas aiz muguras, bet kājas līdz apakšstilbiem bija iegremdētas spainī ar cementu, kas svēra 22 kilogramus.

Martiness tika identificēts pēc liela tetovējuma uz muguras un pirksta nospieduma. Par viņa pazušanu februārī bija paziņojusi viņa 33 gadus veca draudzene, kura ir stāvoklī.

Amatpersonas paziņoja, ka Martiness bijis kādam parādā naudu, tomēr slepkavības motīvs nav zināms.

Policijas ierēdņi sacīja, ka Martiness miris nosmokot, bet nav noskaidrots, vai viņš vēl bija dzīvs, kad tika iemests upē.

Ziņu avoti policijā pastāstīja ASV medijiem, ka Martiness bijis Bruklinas ielu bandas «G Stone Crips» dalībnieks un ticis aizturēts vairāk nekā 30 reižu.

Domājams, ka šis ir pirmais dokumentētais gadījums, kad ASV ir atrasts līķis ar «cementa kurpēm». Šāds izrēķināšanās veids jau sen figurē «pilsētas leģendās» par mafiju.

Varas iestādes gan ir protokolējušas divus gadījumus, kad ūdenī iemestiem noziedznieku līķiem bijuši piesieti betona bloki – 1941.gadā Ņūdžersijas štatā un 1964.gadā Ņujorkas štatā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu