ASV picu tirgotāji pēc «aizdomīgas pazušanas» izglābj dzīvību uzticīgam klientam

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV picu piegādes firmas «Domino’s Pizza» darbinieki Oregonas štatā ir palīdzējuši izglābt pastāvīga klienta dzīvību, pievēršot uzmanību tam, ka viņš 11 dienas pēc kārtas nebija veicis pasūtījumus, vēsta ASV ziņu aģentūra UPI.

48 gadus vecais Kērks Aleksanders bija pazīstams ar saviem ikdienas pasūtījumiem «Domino’s Pizza» veikala darbiniekiem Seilemas pilsētā, tāpēc darbinieki kļuva satraukti, pamanot aizdomīgi ilgu pārtraukumu viņa pasūtījumu vēsturē.

Uzņēmuma menedžeres Sāra Fulere un Dženija Seibere konstatēja, ka Aleksanders 11 dienas nav neko pasūtījis no savas mājas. Kad zvani uz Aleksandera telefonu tika pāradresēti uz automātisko atbildētāju, menedžeres nosūtīja uz klienta māju šoferi Treisiju Hamblenu.

«Tas notika ap pulksten vieniem svētdienas rītā, un mēs nebijām pārāk aizņemti. Es palūdzu vienu no mūsu pastāvīgajiem šoferiem, kurš pazīst Aleksanderu, piestāt pie viņa mājas un noskaidrot situāciju. Mēs visi pazīstam Kērku, un viņš dzīvo tikai apmēram sešu minūšu [brauciena] attālumā no mūsu veikala, tāpēc visa mūsu komanda bija nobažījusies,» stāstīja Fulere.

Šoferis pamanīja, ka Aleksandera mājā bija ieslēgts apgaismojums, bet klients nepienāca pie durvīm. To uzzinot, Fulere nekavējoties aicināja šoferi piezvanīt uz policijas ārkārtas situāciju tālruņa numuru 911.

Merionas apgabala šerifa pārstāvji pēc ierašanās notikuma vietā konstatēja, ka Aleksanderam ir medicīniska rakstura problēmas, kam nepieciešama «tūlītēja mediķu uzmanība», un viņš tika aizvests uz Seilemas slimnīcu.

Slimnīcā pastāvīgā klienta stāvoklis kļuva stabils un viņu apmeklēja vairāki «Domino’s Pizza» darbinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu