Pieaug mistērija par pazudušās «EgyptAir» lidmašīnas likteni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otro dienu Vidusjūrā turpinājās intensīvi pazudušās «EgyptAir» lidmašīnas meklējumi. Iesaistījušies Grieķijas, Ēģiptes, Francijas un Lielbritānijas bruņotie spēki, vēsta BBC. Tikmēr ekspertu acīs pazudušās lidmašīnas liktenis kļūst par arvien lielāku mistēriju.

Reisa «MS804» lidmašīnā atradās 66 pasažieri un apkalpes locekļi, kad tā ceturtdienas naktī pazuda ceļā no Parīzes uz Kairu.

Grieķijas varasiestādes, atsaucoties uz radaru datiem, joprojām vēsta, ka «Airbus A320» lidmašīna pirms pazušanas no radaru ekrāniem izdarījusi straujus pagriezienus (vispirms 90 grādus pa kreisi, tad 360 grādus pa labi), kā arī strauji samazināja augstumu par vairāk nekā 7600 metriem. Tad tā iegāzās jūrā.

Tikmēr Ēģiptes varasiestādes par ticamāko uzskata versiju, ka lidmašīna nogāzās teroristu uzbrukuma, nevis tehniskas kļūmes rezultātā. Taču papildu neskaidrības radījuši ASV aviācijas institūciju satelītu uzņēmumi.

Tajos nav fiksēts nekāds karstuma uzliesmojums, kas rastos, piemēram, sprādziena rezultātā.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu