Foto: šoferīša nedienas - viņa auto iemājo bišu spiets

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/LETA

Savus ikdienas plānus pamatīgi mainīt nācās kādam šoferītim Velsā, kad viņa automašīnu apsēda bišu spiets. Bites no auto nebija padzenamas, jo spieta bišu māte bija iekļuvusi auto bagāžniekā un no tā netika ārā, raksta «Daily Mail».

Kāds aculiecinieks - biškopis stāsta, ka uz ielas pamanījis bišu apsēstu auto un nolēmis doties palīgā, talkā ataicinot vēl vairākus citus biškopjus. Bites viņi ar slotiņu ieslaucīja kartona kārbā, taču šis gājiens bija neveiksmīgs, jo to vidū nebija bišu mātes.

Foto: Caters News/LETA

«Galu galu galā ieradās auto īpašnieks un nolēma braukt prom, neapzinoties, ka viņa automašīnas bagāžniekā joprojām ir bišu māte.

Domāju, ka auto īpašnieks nedaudz no spieta nobijās un gribēja tikt prom, nesaprotot, ka bites tik un tā automašīnai sekos bišu mātes dēļ,» stāsta izpalīdzīgais bišu pazinējs.
Foto: Caters News/LETA

«Nākamajā dienā es padzirdēju, ka to pašu auto atkal apsēdušas bites. Tās joprojām auto vajāja. Es ar biškopību nodarbojos 30 gadus un šādu spieta uzvedību nekad nebiju redzējis. Tas, ka bites seko bišu mātei, ir tikai dabīgi, bet bija visai jocīgi un pārsteidzoši redzēt bites sekojam vienam un tam pašam auto divas dienas. Diezgan uzjautrinoši,» viņš stāsta.

Foto: Caters News/LETA

Auto no 20 000 bišu galu galā izdevās atbrīvot tikai pēc divām dienām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu