Ņujorkā aizturēts reperis saistībā ar apšaudi koncertzālē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija Ņujorkā ceturtdien aizturēja reperi, kurš tiek apsūdzēts slepkavības mēģinājumā pēc apšaudes koncertzālē, kurā trešdienas vakarā tika nogalināts viens un ievainoti trīs cilvēki, paziņoja varas iestādes.

Bruklinas reperis Trojs Ave, kura īstais vārds ir Rolands Kolinss pēc Manhetenas koncertzālē «Irving Plaza» notikušās apšaudes koncertā, kuru bija paredzēts vadīt Atlantas reperim T.I., tiek apsūdzēts arī par ieroča noziedzīgu glabāšanu.

Policija publiskoja videoierakstu, kurā Kolinss, kuram arī bija paredzēts uzstāties šajā koncertā, raidīja vismaz vienu šāvienu koncertzāles VIP zonā, kad koncerta apmeklētāji panikā bēga no apšaudes vietas.

Kolinsa draugs un miesassargs Ronalds Makfaters tika sašauts vēderā un no gūtā ievainojuma nomira slimnīcā 33 gadu vecumā, paziņoja policija.

Kolinss tika ievainots kājā ar lodi, kas izšauta no viņa paša ieroča, un vēl arvien ir hospitalizēts, ziņoja mediji.

Šautus ievainojumus guva arī 34 gadus vecs vīrietis Kristofers Vinsons un 26 gadus veca sieviete Megija Hekstola, kuri pēc hospitalizācijas ir stabilā stāvoklī.

Policija paziņoja, ka notikuma vietā atradusi piecas patronu čaulītes.

Novērošanas kameru videoierakstā redzams, kā trīs vīrieši ieskrien koncertzāles VIP zonā un viens no viņiem šauj uz neredzamu subjektu.

Policija paziņoja, ka apšaude notikusi kautiņa laikā, kurš sācies aktiertelpā blakus VIP zonai.

«Kautiņš ilga apmēram piecas minūtes, un tad kāds izvilka šaujamieroci,» reportieriem sacīja Ņujorkas detektīvu priekšnieks Roberts Boiss.

Policija izmeklē strīda cēloni, bet mediji izteikuši pieņēmumu, kas tas noticis starp Kolinsa un cita repera aprindu cilvēkiem.

T.I., kuru policija neuzskata par iesaistītu šajā apšaudē, mobilajā aplikācijā «Instagram» izteica līdzjūtību upuru tuviniekiem.

Vēl nav zināms, cik cilvēku piedalījās apšaudē. Policija izmeklē arī to, kā vienam vai vairākiem šāvējiem izdevās ienest šaujamieročus, apejot metāla detektorus.

Apšaudei sākoties, koncertzāles galvenajā telpā atradās ap 950 cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu