ASV ģimene zem garāžas atrod senu un savādu mazas meitenītes zārku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Kas ir Miranda, jautā ASV mediji, ziņojot par neparastu atradumu zem kādas sievietes garāžas Sanfrancisko. Pārbūves laikā ģimene atradusi savādu zārku, kura vecums ir ap 145 gadiem. Tajā zemes klēpī guldīta maza meitenīte, kura visus šos gadus perfekti saglabājusies. Zārkā atrasta arī zīmīte.

Vēsturnieki uzskata, ka zārkā atrastais bērns ir trīs gadus veca meitenīte. Bērna āda un mati šo gadu laikā labi saglabājušies, un matos vēl redzami lavandu ziedi, ar kuriem mirusī tika greznota. Rokās viņa tur sarkanu rozi un tērpta baltā, garā kleitā.

Atrastais zārks ir visai savdabīgs - tas gatavots no svina un bronzas.

Pēc dziļākas izpētes noskaidrojies, ka māja uzbūvēta vietā, kur 1800. gadu beigās atradušies kapi. Ap 1920. gadu kapi tika slēgti, un mirušie pārapbedīti citā vietā. Tomēr meitenītes zārks nezināmu iemeslu dēļ tur palicis.

Meitenītei dots vārds Miranda - to izvēlējusies viena no mājas īpašnieku meitām. Nesakārtotu likumu dēļ izrādījies, ka atbildība par mirušās pārapbedīšanu tagad gulst uz mājas īpašnieku pleciem. Pilsēta atteikusies uzņemties apbedīšanu, jo esot nepieciešama miršanas apliecība. Savukārt privātās firmas pieprasījušas pat 7000 ASV dolārus lielu atlīdzību par formalitāšu kārtošanu un apbedīšanu.

Galu galā pilsētas amatpersonas ģimenei ieteikušas vērsties organizācijā «The Garden of Innocence», kas nodarbojas ar neidentificētu bērnu apbedīšanu. Organizācija tagad cer tuvākajā laikā noskaidrot meitenītes identitāti un viņu pārapbedīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu