Septiņgadīgs zēns rotaļlietu veikalā stājas pretī bruņotiem laupītājiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV atzinību izpelnījies kāds septiņus gadus vecs zēns, kurš bija klāt rotaļlietu veikala aplaupīšanas brīdī un izlēma stāties garnadžiem pretī, raksta «Vice News».

Incidents notika pagājušajā nedēļā rotaļlietu veikalā Mērilendas štatā.

Veikalā ienāca divi bruņoti un maskās tērpti vīrieši, kuri pircējiem pieprasīja nostāties pret sienu. Piedraudot ar ieroci veikala darbiniekiem, viņi savāca kasē esošo naudu.

Novērošanas kameru video, kuru vēlāk publiskoja policija, redzams, ka zēns laupītāju ierašanās brīdī pēta veikala plauktā izliktās spēles. Pamanījis laupītājus, zēns piegāja vienam no vīriešiem un centās viņam iesist ar dūri.

Saprotams, ka laupītājam puisēns nebija nekāds pretinieks. Kamēr viens no vīriešiem mazo zēnu aizdzina tālāk, otrs atvēra kasi. Pēc tās iztukšošanas abi laupītāji devās prom.

Policija vēlāk uzteica zēna drosmi, tomēr arī uzsvēra, ka viņam pamatīgi paveicies izsprukt no laupītāju nagiem sveikā.

ASV mediji ziņo, ka mazais drosminieks tagad kļuvis par vietējā mēroga slavenību un pamatīgi vairojis savu popularitāti arī skolasbiedru vidū.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu