Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Fotostāsts: Restorāns, kur kautrīgajiem nav vietas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pekinā veiksmīgi darbojas kāds restorāns, kura iekārtojums daudziem liktu sarkt un bālēt. Tajā itin viss, sākot ar interjeru un galda piederumiem, līdz pat ēdienu nosaukumiem, veltīts intīmo rotaļu tēmai, raksta «Reuters».

Restorāna īpašniece ir 27 gadus veca dāma vārdā Lu Lu, kura pēc šķiršanās pievērsusies restorānu biznesam. Viņa stāsta, ka par klientu daudzumu nesūdzas, jo sekss ir tēma, kas cilvēkiem nekad neapnīkot.

«Ēdiens un sekss - tās ir divas cilvēka pamatvajadzības un baudas. Un tā tas ir bijis vairāk nekā piecus tūkstošus gadu. Šajā restorānā esam izmantojuši divas idejas: apzinies savus pamatinstinktus un atbrīvo sevi,» viņa stāsta.

Restorāna klienti esot pārsvarā ļoti labi izglītoti Pekinas iedzīvotāji, kuri apjautuši, ka vēlas izzināt seksu un no tā nekautrējas.

Lu Lu stāsta, ka pat viņas tēvs, kurš iepriekš bijis visai rezervēts attiecībā uz viņas biznesa ideju, tagad metis aizspriedumus pie malas un uzņēmies pavāra lomu viņas restorānā. Par intīmām tēmām tiekot domāts, gan ēdienus noformējot, gan dodot tiem radošus nosaukumus.

Restorāna saimniece skaidro, ka sabiedrība Ķīnā runāšanu par seksu sen vairs neuzskata par tabu, tomēr skolās izglītošana par šiem jautājumiem nenotiek gandrīz nekad.

Valstī, kur politikā dienaskārtību joprojām nosaka Komunistiskā partija, amatpersonas šos jautājumus joprojām uzskatot par vulgāriem un noteikta stingra cenzūra. Lu Lu to labi izjutusi vēl pirms dažiem mēnešiem, kad neskaidru iemeslu dēļ tika dots rīkojums restorānu uz divām nedēļām slēgt. Iegansts bijis kāds restorānā noticis mākslas priekšnesums, kura laikā skatītāji tika aicināti caur apģērbu apčamdīt sievietes krūtis.

Tomēr Lu Lu par to daudz nebēdā un saka, ka nākotnē plānojot vēl drosmīgākas performances.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu