Bruņota grupa Venecuēlā nogalina 11 cilvēkus

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bruņota uzbrucēju grupa Venecuēlā ir nogalinājusi 11 cilvēkus, tai skaitā vienu Kolumbijas pilsoni un trīs nepilngadīgus pusaudžus, svētdien paziņoja Ģenerālprokuratūra.

Uzbrukums notika sestdienas rītā, kad upuri atradās savās mājās Truhiljo štatā. Vairāki bruņoti vīri aizveda viņus uz māju pagalmiem un tur nošāva.

Aizdomās turētie aizbrauca no notikuma vietas ar automobiļiem un motocikliem, teikts Ģenerālprokuratūras paziņojumā.

Upuri bija pieauguši vīrieši vecumā no 18 līdz 76 gadiem un trīs pusaudži 15, 16 un 17 gadu vecumā. Nogalinātais Kolumbijas pilsonis bija 76 gadus vecs.

Diviem prokuroriem ir uzticēta šīs lietas izmeklēšana.

Martā kāda bruņota grupa nogalināja 17 kalnračus Venecuēlas dienvidaustrumu pilsētā Tumeremo pie Brazīlijas robežas un atstāja viņu līķus šahtā.

Venecuēla ir viena no vardarbīgākajām valstīm, kuras nekaro. Saskaņā ar prokuroru ziņām 2015.gadā Venecuēlā tika izdarītas 58 slepkavības uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju, tomēr nevalstiskā organizācija Venecuēlas Vardarbības observatorija uzskata, ka patiesā slepkavību un iedzīvotāju skaita attiecība ir daudz lielāka.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu