Vieglā lidmašīna veic ārkārtas nolaišanos uz ASV automaģistrāles

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienmotora lidmašīnas pilots pirmdien ASV veica ārkārtas nolaišanos uz 10. starpštatu automaģistrāles Misisipi štatā.

24 gadus vecais pilots Rodnijs Maknaits no Alabamas štata droši nosēdināja lidmašīnu pie Biloksi pilsētas un ar to nobrauca no šosejas, savukārt aizmugurē braucošās automašīnas palēnināja gaitu.

Maknaits vēlāk pastāstīja medijiem, ka kopā ar draugu bija izlidojis no Alabamas štata Obērnas pilsētas uz Galfportu Misisipi štatā, lai tur pavadītu brīvdienu. Tuvojoties Galfportas-Biloksi lidostai, lidmašīnai 1067 metru augstumā apstājās dzinējs.

Pilots sacīja, ka sākumā pavērsis lidmašīnu atpakaļ uz Alabamu, bet tad nolēmis, ka augstums nav pietiekams, lai planējot sasniegtu Mobailas lidostu šajā štatā.

Maknaits informēja gaisa satiksmes dispečerus Galfportas-Biloksi lidostā, ka viņš mēģinās nolaisties uz autoceļa.

Misisipi štata autoceļu patrulēšanas dienests paziņoja, ka neviens netika ievainots un visas satiksmes joslas palika brīvas, lai gan satiksmi palēnināja cilvēki, kas vēroja lidmašīnu. Policija regulēja satiksmi un gaidīja Federālās aviācijas pārvaldes ierēdņus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu