ASV kāds tēvs dēlam vaļīgu zobu izrauj ar paša pilotētu helikopteru

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

ASV Virdžīnijas štatā kādam zēnam vaļīgs zobs tika izrauts ar helikopteru, kuru vadīja viņa tēvs, ziņoja britu laikraksta «Daily Mail» interneta vietne.

Notikuma videoierakstā redzams, kā pilots Riks Rahims lidlaukā vispirms stingri apsien diegu ap dēla zobu un uz ekrāna parādās uzraksts «problem» («problēma»).

Pēc tam uz ekrāna parādās vārds «solution» («risinājums») un garām lidojošs divdzinēju helikopters ar 1000 zirgspēku jaudu, kuram ir piesiets diegs ar zēna zobu otrā galā.

Helikopteram paceļoties apmēram 10 metru attālumā no zēna, diegs vispirms cieši nostiepjas, bet tad kļūst vaļīgs un uz ekrāna parādās vārdi «mission accomplished» («misija paveikta»).

Rahims, kurš 13 gadu laikā vairāk nekā 1000 stundas pilotējis helikopterus, apliecināja, ka šī zoba ekstrakcijas operācija bijusi pilnīgi droša.

«Lai ko jūs dzīvē darītu, pārliecinieties, ka jūsu bērniem ir daudz vairāk jautrības, nekā jums bija jūsu bērnībā,» sacīja Rahims.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu