Skotijā atrakciju parkā no sliedēm noskrien karuselis, cietuši 9 bērni un divi pieaugušie

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skotijā, ziemeļu Lanarkšīrā, atrakciju parkā «M&D» svētdien no sliedēm jeb tā dēvētajiem «amerikāņu kalniņiem» noskrējis izklaides vilciens «Cunami», vēsta BBC.

Aculiecinieki stāsta, ka cilvēki, kas braukuši vilcieniņā, tajā bijuši iesprostoti ar kājām gaisā. Vilciens nogāzies no aptuveni 20 metru augstuma un uzkritis uz zemāk esošiem karuseļiem.

Atrakciju parks nekavējoties evakuēts. Policija paziņojusi, ka negadījumā cietuši 11 cilvēki, tostarp deviņi bērni un divi pieaugušie. Visi cietušie nogādāti vietējās slimnīcās.

Aculieciniece Keitija Bērnsa BBC pastāstījusi, ka nelaime notikusi īsi pēc tam, kad viņa izkāpusi no karuseļa. Viņa gājusi garām brīdī, kad vilciens avarējis. Tajā atradušies vairāki bērni.

«Nekad mūžā neesmu bijusi tik nobijusies. Šādos laikapstākļos tiem vispār nevajadzēja darboties,» uzskata Bērnsa. «Bērni un pieaugušie joprojām ir karuselī ar kājām gaisā. Tas atgādina epizodi no šausmu filmas, bērni raud.»

Savā tīmekļa vietnē atrakciju parks «Cunami» izbraucienu raksturo kā «Skotijas vienīgo apgriezto karuseli», kas sasniedz ātrumu 65 kilometri stundā «caur spirālveida pagriezieniem un cilpām».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu