Lietuvā konkursā atrasta skaistākā kaza valstī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietuvas Ramigalas ciematā svētdien noticis neparasts skaistumkonkurss, kurā atrasta pati skaistākā kaza valstī, vēsta «Reuters».

Kā jau skaistumkonkursā, notika arī skaistumparāde. Pa sarkano paklāju savdabīgos tērpos un savu lepno saimnieku pavadībā defilēja seši ziediem rotāti finālisti, gan kazas, gan āži.

Skaistāko indivīdu noteica barga žūrija, kurā bija vietējās pašvaldības un skolas pārstāvji, kā arī kāds gurķu audzētājs.

Skaistumkonkursā diemžēl neiztika bez incidentiem: vairākas kazas un āži atteicās iet gājienā pa sarkano paklāju, tāpēc viņus klēpī bija spiesti nest saimnieki.

Par skaistāko tika atzīta kāda balta kaza ar melniem raibumiem, vārdā Demīte. Kaza ir gadu un četrus mēnešus veca. Saimnieki Demītes galvu bija izdekorējuši ar divām rozēm.

«Mēs aizmirsām viņai nolakot nagus. Mēs par to iedomājāmies tikai pašā pēdējā brīdī, un tad jau bija par vēlu,» stāsta kazas saimnieks, atvaļināts veterinārs Ferdinands Petkēvičs.

Skaistumkonkurss piesaistīja plašu interesi - uz to bija ieradusies aptuveni pieci simti skatītāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu