Panamas tiesnesis lūdz «Interpol» palīdzību bijušā prezidenta aizturēšanā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tiesnesis Panamā lūdzis starptautiskās policijas organizācijas «Interpol» palīdzību, lai aizturētu bijušo valsts prezidentu Rikardo Martinelji, kurš tiek apsūdzēts spiegošanā un korupcijā, paziņoja policija.

«Valsts policija saņēma pieprasījumu, un tas nekavējoties tika nosūtīts «Interpol» birojam» Panamā, žurnālistiem teica policija vadītājs Omars Pincons, kurš piebilda, ka «Interpol» nekavējoties sāka procedūras «atbilstoši starptautiskajām policijas normām».

Pēc plašsaziņas līdzekļos izskanējušā tiek uzskatīts, ka Martinelji atrodas Maiami. Panamas Ārlietu ministrija 9.jūnijā paziņoja, ka vēlas, lai ASV viņu izdod.

Miljonārs uzņēmējs Martinelji tiek apsūdzēts par korupciju un savu pretinieku un žurnālistu telefona sarunu un elektroniskās sarakstes izspiegošanu laikā, kad viņš 2009.-2014. gadā bija Panamas prezidents.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu