Austrālijā sola bezmaksas ēdienu uz visiem laikiem tiem, kas pieņems Burgera uzvārdu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijas burgernīca «Mr.Burger» piedāvājusi visu mūžu bez maksas piegādāt savu ēdienu visiem, kas oficiāli nomainīs uzvārdu un kļūs par Burgeru, vēstīja ziņu aģentūra UPI.

Melburnā bāzētais uzņēmums paziņoja, ka visi, kas oficiālā kārtībā pieņems Burgera uzvārdu, bezmaksas burgerus saņems visu mūžu pēc tam, kad restorāns elektroniski saņems apstiprinājumu par oficiālu uzvārda maiņu.

«Mr.Burger» iniciatīvu mājaslapā pamatoja ar to, ka vēlas, lai uzņēmuma klientiem ir jautri, un šis ir jautrākais veids, kā to sasniegt. Kompānijas vadītājs Maleiks Edvardss norādīja, ka vēlas tādā veidā uzlabot Austrālijas iedzīvotāju noskaņojumu laikā, kad starptautiskie politikas notikumi, gatavošanās parlamenta vēlēšanām un laikapstākļi nomāc daudzus šajā salu valstī.

Lai saņemtu bezmaksas burgerus visu mūžu, uzvārds ir jānomaina līdz 31.jūlijam. Pirmie desmit, kas to izdarīs, ik dienu visu atlikušo mūžu vai tik ilgi, kamēr saglabās Burgera uzvārdu, saņems vienu bezmaksas burgeru.

Pagaidām «Mr.Burger» nav saņēmis nevienu apstiprinājumu uzvārda maiņai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu