Ķīnietis mēģina atstāt iespaidu uz draudzeni, izliekoties par policijas priekšnieku

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīnas pilsētā Čuncinā kāds vīrietis mēģināja atstāt iespaidu uz savu draudzeni, izliekoties par vietējās policijas priekšnieku, un kopā ar viņu apmeklēja iecirkni, kur viņu pieķēra melos īsti policisti, vēsta ziņu portāls «Shanghaiist».

Draudzenes ģimene sāka apšaubīt šī vīrieša kā policijas priekšnieka statusu, un viņš mēģināja to pierādīt, kopā ar draudzeni apmeklējot policijas iecirkni, ziņoja laikraksts «Chongqing Evening News».

Iecirknī satiekot dežurējošo policistu, viltvārdis viņam sacīja: «Brāli, vai tu nepazīsti savu jauno policijas priekšnieku? Tas noteikti ir tāpēc, ka es tiku pārcelts šurp tikai pagājušajā nedēļā. Es tiku apmācīts citur un neesmu šeit vēl visus saticis.»

Pēc tam viņš palūdza policistu atnest viņa viešņai glāzi ūdens un paziņoja, ka vakarā būs sanāksme, kurā viņš visus iepazīstinās ar sevi.

Policists, kuram šī rīcība likās savāda, pajautāja savas grupas vadītājam par priekšnieka nomaiņu un saņēma atbildi, ka tāda nav bijusi. Sapratis, ka tiek mānīts, policists aizturēja viltvārdi, kurš ātri atzinās un nopratināšanā paskaidroja savu rīcību.

Vīrietis sacīja, ka iepazinies ar savu draudzeni internetā un uzzinājis, ka viņa apbrīno policistus. Viņš nopircis internetā neīstas policistu uniformas un žetonus, cerot, ka spēs piemānīt draudzeni, lai viņa piekristu precēties. Draudzenes ģimene tomēr nopratusi mānīšanos, tāpēc viņš aizvedis draudzeni uz iecirkni un tur uzvedies kā policijas priekšnieks.

Policija tālākā izmeklēšanā noskaidroja, ka šim vīrietim vienlaikus bijušas piecas draudzenes. Pagātnē viņš bija izdarījis nopietnākus krāpšanas noziegumus, tostarp pārliecinājis piecas sievietes dažādās Ķīnas vietās iedot viņam pavisam 30 tūkstošus juaņu (četrus tūkstošus eiro), jo viņš vai viņa vecāki esot saslimuši.

Šis krāpnieks tomēr nebija tik pārdrošs kā četri viltvārži, kas Heilundzjanas provincē izveidoja neīstu nopratināšanas centru, lai izspiestu naudu no korumpētiem ierēdņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu